MinerGate ile Bilgisayarınızdan Electroneum Kazın

 Merhaba, Crypto Currency ve Blockchain teknolojilerini takip edenler genellikle nasıl mining yapılacağını bilir lakin MinerGate ile MinerGate Pool'una bağlı olmadan basit bir şekilde nasıl Electroneum Mining yapabileceğinizi anlatacağım.

Electroneum Coin kazançlı olduğu için anlatımı onun üzerinden yapıyorum, başka bir Coin Miningi de yapabilirsiniz. Lakin MinerGate'in kendi Pool'unda mining yapmanızı önermiyorum alt ödeme limiti yüksek ve bazen yanlış sayım yapabiliyor.

Öncelikle https://minergate.com/reg ve https://my.electroneum.com/ adreslerinden birer adet üyelik oluşturuyoruz. Üyeliğimizi oluşturduktan sonra https://minergate.com/downloads/gui adresinden işletim sistemimize uygun olan MinerGate programını bilgisayarımıza indiriyoruz.

İndirdiğimiz MinerGate programını açtıktan sonra Extended mode butonuna tıklayarak oluşturduğumuz hesaba giriş yapıyoruz


Ardından yönetim panelimiz açılmış oluyor, en üstteki ikinci sekme de yer alan View butonuna basıyoruz ve işaretlediğim Show other pools tikini işaretliyoruz.


Other Pools'u işaretledikten sonra üst menüye ilgili buton geliyor ve tıklayarak sayfaya gidiyoruz.

Bizden üç adet bilgi isteniyor;
Display Name: ETN
Pool URL: mine.electroneum.vip:3333
Pool Login: Cüzdan numaranız.

Cüzdan numaranızı almak için > https://my.electroneum.com/ adresine kayıt olduğunuz bilgiler ile giriş yaptığınızda,


Hemen sağ tarafta Cüzdan Numaranız yer alıyor. Bunu da kopyalayıp MinerGate Other Pools üzerindeki üçüncü kısma yapıştırıyoruz.


Görüntü resimdeki gibi olmalıdır, ardından Add pool butonuna basıyoruz.


Add butonuna bastıktan sonra bilgisayarımızın özelliklerine göre kaç çekirdek ile mining yapacağınızı, cpu veya gpu seçimi veyahut ikisini birden açılır menü ile seçtikten sonra hemen solundaki Start mining butonlarına tıklıyorsunuz.


Eğer resimdeki gibi yeşil yandıysa ve H/s saymaya başladıysa mining başarıyla başlamış demektir.

Ne kadar kazdığınızı öğrenmek için > http://electroneum.vip/ adresini ziyaret edip sayfanın en altındaki Your Stats & Payment History kısmına Cüzdan Numaranızı yazıp Lookup butonuna basarsanız istatistiklerinizi görebilirsiniz.


Resimde hangi istatistiğin ne anlama geldiğini yazdım, Electroneum.VIP havuzu ödemeleri cüzdanınıza 5ETN miktarına ulaştığınızda gerçekleştiriyor. Birden fazla bilgisayarınız var ise aynı kurulumu aynı bilgiler ile tekrarlarsanız tek bir cüzdana mining yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski